Nytt avsnitt ute av Fredagsmyspodden!

HEJ!

IN och lyssna på senaste avsnittet av Fredagsmyspodden här >> där jag och Carro listar årets inredningstrender från Formex! Vi smakar och utser våra söta favoriter inför Alla Hjärtans Dag och snackar som vanligt om allt mellan himmel och Carros singelliv! 😉 Vi reder även ut frågan om det är okej att höra av sig trots att man skickade sista messet..

Här listar vi våra söta favoriter i smaktestet!

1

Vi älskar fudge! Vem gör inte det? Mrs Curlie´s fudge är hembakad med kärlek av paret Marie-Therese och Christian och det känns. Vackra att titta på och med oändliga (ljuvliga) smakkombinationer. Cassandras favorit var key lime pieoch Carros blev viol och lakrits. 

3

Johan Bulow bjuder på den bästa handgjorda lakritsen med fina burkar och många roliga smakkombinationer som verkligen smälter i munnen. Deras storsäljare Choc coated liquorice är fenomenal.

2

Vi älskade Johans Bulows Alla hjärtans dag-burkar och kommer definitivt att ladda upp med ett gäng inför hjärtedagen!

7

ChocoMe har de vackraste handgjorda chokladkakorna tillverkade på de bästa ingredienserna. De är gjorda för hand och ofta dekorerade med allt ifrån torkad frukt, till godis och bladguld. Här är en av Alla hjärtans dag-varianterna som smakade helt ljuvligt med jordgubb, hallon och havssalt. Roligt med deras chokladkakor är dessutom att de flesta innehåller vin-tips på förpackningen.

Ha härligaste fredagen!

Puss

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!