Gulddraken listar Stockholms bästa ställen

I går gick Dagens Nyheters gala Gulddraken av stapeln på K-märkt i Stockholm. Där utsågs Stockholms bästa kaféer, barer, krogar och restauranger!

Roligt den här omgången var att jag inte ens hade testat vinnaren i kategorin lyxkrog, Omakase köttslöjd. Dit måste jag definitivt snart och testa menyn så vänta er en recension! 🙂 Ofta brukar det annars vara samma krogar och kaféer som gör upp om årets pris.

original-1-1

Här är grabbarna (inte en endaste tjej?) från Omakse som blev mer än glada av att kamma hem Gulddraken igår!

kaja

Gick med Carro och Kaja (som snart kommer att börja blogga hos oss på Fine day, woohooo) och gjorde mitt bästa för att köra varannan snitt, varannan skumpa.. Haha! Gulddraken har varje år ett imponerande champagnetorn och vem vill inte fira in måndagen med lite bubbel? 😉

Här hittar ni alla vinnarna från kvällen >> 

I den här veckans podd ska jag och Carro göra en egen Gulddrake och bjuda er på våra bästa ställen. Kommer bli några givna favoriter (som vi delar med så många andra) men också ett gäng guldkorn! Podden släpps som vanligt på fredag.

I kväll blir det middag på en av mina favoriter Supper som ni inte får missa om ni har vägarna förbi Tegnérgatan i Stockholm!

Kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!