Spa, mat och drinkar tack!

Vilken helg! Så ljuvlig att jag inte vill att den ska ta slut men när vill man det egentligen? 😉

I fredags blev de god mat, vin, film och godis i favoritfamnen. Egentligen finns det inget jag föredrar framför det. Men mina små hårbollar tätt intill. Nej, jag lessnar alla på mysiga hemmakvällar hur tråkigt det än kan låta..

3

Lördag morgon kickade jag igång med smoothie bowl (well, i kokosnöt) för att fira till det lite. Gjorde en variant av kesella, banan, mandelmjölk, chiafrön och raw vanilj som jag toppade med bär och kokosflarn. Jamen ljuvligt. 

IMG_0835

Sedan tog jag bilen mot stan för att möta upp tjejerna utanför Centralbadet. Där blev de spamys, finlunch och en massa tjejsnack! Jag tog en räksallad som var riktigt mumsig!

Efter Centralbadet drog vi hem till Lena för att laga en trerätters middag, dricka drinkar och ha en helkväll tillsammans för att fira Nadia som gått och fyllt 30! 🙂

Till förrätt blev det asiatiskt havscoctail med en tillhörande Mango maragarita a la Lena!

lenanadia

Fina födelsedagsbarnet Nadia och Lena!

Varmrätten bestod av pulled salmon med mangosalsa, avokado, olika röror, krispig sallad och hembakade tortillabröd. SÅ jäkla gott ( och klart ni ska få receptet i veckan så håll utkik).

kladd4

Till dessert hade jag med mig en raw chokladtårta gjord på en raw browniebotten toppad med (raw igen) chokladfudge. Helt utan varken vitt socker, mjöl eller laktos.

Dekorerade med jordgubbar, bär och rostade kokosflarn. Blev också så galet god så ni får inte missa receptet!

Nu ska vi fortsätta renovera sovrummet, resultat kommer inom några veckor, woop!

Puss och ha en härlig söndag.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!