Veckans blogg och färskpressad juice!

Godmorgon finisar!

Dagen startade med att ett gäng hantverkare kom hit i morse för att påbörja ”projekt infart” som vi sett fram emot såå länge! Ca 80 kvadratmeter där det ska läggas stenar och göras små mysiga gångar, upplysta rabatter, avgränsare mm.

Kommer bli så snyggt och ge huset den entré det förtjänar 😉 Nu ser det mest ut som en soptipp eftersom vi tagit bort gräsmattan. Not so pretty!

Jaja, idag firar jag att jag blivit utsedd till Veckans blogg av grymma Robbans bästa som bland annat tog emot pris för sin blogg (där han listar fikatrender etc) på Stora matbloggspriset i år.

veckansblogg

HÄR hittar ni intervju med mig samt några av mina bästa recept >>

Kickade igång den här veckan med färskpressad juice innan frukosten.      juiceheader

Jag pressade helt enkelt i blodaplesin, lime och pressade i lite färsk ingefära.

juice3

Fyllde upp med lite vanligt vatten och voila så hade jag en hälsosam fruktshot!

juice8

Varför ska man då starta dagen med en fruktcoctail undrar ni? Här nedan listar jag några hälsofördelar!

juice2

Förutom att det är himla gott såklart!

juice7

1. Öka ditt intag av frukt och grönt! 

Får du inte i dig så mycket frukt och grönt om dagarna så kan det vara en bra ide att starta dagen med en fruktshot. Gillar du inte grönsaker så testa att mixa frukt och grönt (spenat är min favorit) och dricka istället.

2. Boosta immunförsvaret med vitaminer och mineraler!

Drick dina vitaminer, mineraler och enzymer i en färskpressad juice. De upptas snabbare i blodet än om du äter och du kommer att känna en boost inom ca 15 minuter. Gör ditt juicande till en vana så kommer du att märka skillnad i ditt välmående.

3. Få mer energi och bättre matsmältning! 

Nej, du behöver inte köpa dyra ”hälsa-juicer” för att juica. Gör den hemma själv och variera frukter och grönsaker för att få i dig så mycket olika vitaminer och mineraler som möjligt på en vecka. Du kommer snabbt märka att du får mer energi/ork om dagarna och din matsmältning kommer att förbättras.

Näe, nu ska jag jobba av en massa ”måsten” och ta andra kopppen kaffe (jamen älskar andra koppen, den är ju så trevlig, hehe)!

Puss och ha en härlig dag!

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!