Hej fina ni!
Nutelladagen till ära går jag och blir sjuk. Yep, vaknade upp med lätt feber igår som bara blev värre och värre under dagen mellan pressluncher och möten..
Idag vaknar jag med högre feber och känner bara för att sova i typ ett år. Jamen jag blir aldrig sjuk och när jag väl blir det så blir ja så ynklig så det nästan är pinsamt. Haha! Jamen på riktigt.
Förlåt för allt tråkigt sjukdomsprat för dagens inlägg handlar egentligen inte om det (inte så rolig läsning) utan det handlar om att det är fredag OCH den stora nutella-dagen. Ljuvligt jag vet. Och jag tipsar om ett av mina populäraste recept genom tiderna. He..he!
Two ingredient nutella brownie som på svenska alltså betyder Nutellabrownie på 2 ingredienser! ð
Yes, ibland är saker och ting faktiskt för bra för att vara sann för den här varianten är dessutom sjukt god! Ni måste testa, lova?
Så här enkelt gör du: Two ingredient brownie!
Du behöver:
4 ägg
1 burk nutella eller annan hasselnötskräm ca 400 g.
Gör så här:
1. Sätt ugnen på 175 g. Vispa äggen i ca 7-10 minuter med elvisp (helst marskin)
2. Micra nutellan i skål ca 1 min på max. Häll försiktigt ner i äggen och blanda samman väl.
3. Häll upp I ugnsäker form klädd med bakplåtspapper och baka i ugnen ca 30 minuter.
Lycka till önskar vi på Fine day och ha en fantastisk nutella-dag!