Lördagsbrunch när den är som bäst

Hej hjärtan!

I dag vaknade jag piggare än de senaste dagarna då jag haft feber redan från tidig morgon. Så skönt att känna att kroppen börjar återhämta sig. Ingen feber och bara lite ont i halsen/förkyld!

Kickade igång dagen med en riktigt härlig brunch efter en långprommis med Bellis. Idag blev de både pannakakor och smoothie bows med cappucino och massa färska bär.

brunch3

brunch2

Så enkelt och smidigt att ha en färdig pannkaksmix hemma (som du enkelt blandar ihop själv) och sedan tillsätter mjölk till när du vill göra dina pannkisar.

brunch9

Färska bär, sirap och lite salt är ett måste hos oss när de serveras pannkakor! 🙂

brunch12

Jag åt en smoothie bowl med banan, mandelmjölk, kokosmjölk, mango och ananas som jag toppade med ännu mer bär. MUMS vad jag älskar det här!

brunch10

Det sista jag alltid gör är att toppa skålen med ett gäng rostade kokosflarn.

brunch1

Sedan en god kaffe på det. Då är det svårt att få en dålig start på dagen.

Nu ska vi renovera lite sovrum (never ending story.. haha) innan det är dags för middag med finfina gäster i form av brorsan och Kaja i kväll vilket ska bli så mysigt!

Ha en supermysig dag och missa inte vår tävling där du kan vinna en trerätters middag för två på en supermysig restaurang i Stockholm bara genom att bjussa på lite Instagram-kärlek inför Alla Hjärtans Dag! Här hittar du tävlingen >> 

Puss & kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!