Designvecka, vårkänslor och norsk design

Hej fina ni!

Ny vecka och nya tag. I dag skulle jag egentligen ha spelat in en reklamfilm men de avbokade jag på grund av lite omständigheter så nu blir det till att ”damma av” några timmar framför datorn, träna och njuta ute i solen innan de är dags att kicka igång Design-veckan som råder i Stockholm med start idag.

I dag ska jag både på Rum-galan och sedan på ELLE Decorations Design Awards där jag även ska spela in webb-tv. Skoj ska det bli!

Viktigast idag är ändå vädret!! Hur HÄRLIGT/VÅRIGT är det inte?

cassandra8

När man bor såhär så finns det inte bättre än tidiga vårtecken. Som ett kvitto på att det ”snart blir bättre”, haha!

Vintern är ett enda långt och mörkt hål (överdriver aningen men ändå) medan våren och sommaren bjuder på lycka i alla former. Allt ifrån häng på bryggan, bad efter jobbet, spontana båtturer osv, osv..

cassandra1

Jag älskar vårsolen (vågar man säga att den redan är här?) och att bara sitta och njuta av naturen. Gärna med en kaffe i ena handen och ett fjantigt leende.

cassandra2

Såhär naturligt hoppar ja runt på bryggan. Haha! Orsaken till att ja ville ha några bilder är faktiskt att ja ville se hur jag såg ut i nya jackan från NORRØNA.

Beställt ett helt kit med kläder inför vår expeditionsresa till Svalbard och älskar verkligen det här märket! Norsk design när de är som bäst helt enkelt. cassandra5  Så här glad blir man av lite sol och en röd jacka! 😉cassandra10

Som ni vet så älskar jag yoga. Har verkligen hittat ”mig själv” (och min andning) i träningsformen och kör ungefär 5 dagar i veckan som ja kompletterar med högintensiv träning och springning.

Känner mig mycket mer harmonisk, glad och tar lättare på all stress och alla ”problem” jag möter i vardagen.

Ett tips är att ladda ner appen ”Yoga world” som har ca 100 färdiga klasser med allt från beginners, till medium och advanced.

Ha en härlig måndag!

Kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!