Nya tider (på typ alla plan av livet)

HEJ!

Alltså, förlåt för min superduperdåliga (kanske sämsta genom tiderna?) bloggvecka. Det är såhär att mycket har hänt på kort tid och jag blev erbjuden en superrolig tjänst på Metro Mode som jag tackade ja till (YAY)!

Det känns kalas men självklart kommer det inte att påverka Fine day (<3) eller bloggen förutom att det varit liite tight att få ihop allt just den här första veckan med allt nytt (som ett nytt jobb innebär).

NU är det helg och jag har firat allt kul (för allt känns verkligen kul) med lite pannkisar och svart kaffe. Gick upp tidigt och har både hunnit med en långprommis och ett yogapass.

image001

Ska berätta mer i helgen och bjuda på en massa härliga påskrecept (yes påsken närmar sig) men tills dess får ni mina supergoda bananpannakor som passar perfekt om man vill njuta av något gott men hålla sig lite nyttigare.

Du behöver: 

1 banan
2 ägg
1 krm ekologiskt vaniljpulver
1 tsk smör
Gör så här
Mosa bananen med gaffel i en bunke. Knäck ner äggen, strö ner vaniljpulvret och vispa ihop till en kladdig massa. Klicka ut smeten som små plättar eller lite större pannkakor i en stekpanna. Använd smöret till stekningen. Grädda bananpannkakorna på båda sidorna på låg värme .

Servera med bär, sirap och det du gillar.

NU ska jag göra mig klar för en brunch med tjejerna i stan (svårt att inte älska helg!!).

KRAM på er

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Saknar verkligen dina dagliga inlägg…

    Sofia 2016-02-23 19:03:00
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!