En del av Metro Mode

Hej på er!

Det här pressmeddelandet om att Metro Mode förstärker teamet >> spreds i media i veckan vilket jag tycker känns väldigt kul!

Har inte alls berättat mycket om mitt nya jobb (för att jag knappt hunnit med mig själv de senaste veckorna) men jag ha alltså gått in i en drivande roll där jag har ansvaret för Metro Modes digitala satsning samt sociala medier.

Älskar att jobba digitalt och den här tjänsten passar mig som handen i hansken. Fine day som är min och Carros lilla bebis lever såklart vidare och jag är så stolt över allt vi åstadkommit med sajten, bloggarna och innehållet under så kort tid. Men från och med nu kommer ni även få in glimtar från min vardag på redaktionen på Metro Mode. 🙂

Metro mode

Här är jag tillsammans med nya kollegorna Elina och Kia! 🙂

För mig är det viktigt att jobbet blir en slags livsstil. Jag vill älska det jag jobbar med 8 timmar om dagen 40 timmar i veckan och har jobbat hårt för att komma dit jag är idag.

Det är också viktigt att ha ett jobb där jag kan tänka mig att sätta mig en timme extra en måndag kväll (när man kommit hem efter en lång dag och egentligen bara vill dra ett täcke över huvudet) för att man upptäckt en nyhet man bara måste få ut på sajten! Haha, kanske låter knäppt men för mig handlar det om att brinna för det man gör. Och det behöver i alla fall jag göra för att orka.

Jag kommer trots nya jobbet aldrig sluta brinna för Fine day, mat och dryck och bloggen. Det kan ni vara säkra på!

Just det, under dagen kommer ett roligt Påsk-jobb ut som jag tagit fram i samarbete med Cervera så håll utkik.

Kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!