Utser vårens bästa parfymer 2016

Hej på er!

Ännu en vecka som gått i raketfart och jag har hunnit med en massa jobb, träning (jo men den går faktiskt riktigt bra just nu *skryyyt* haha) och en härlig middag med min älskling för att fira hans nya tjänst.

Först vill jag bara tipsa er om att gå in på Metro Mode och kolla in när jag och några kollegor testade och utsåg vårens doft 2016 samt betygsatte alla våriga doftnyheter här >>

parfym2

Hur sugen är man inte på att köpa en ny vårlig parfym och liksom välkomna sommaren?

parfym1

Och samtidigt äta ett gäng macarons.. Haha. Älskar pastell och det syns säkert på färgerna från vår photoshoot. 😉 I går var det sedan dags för finmiddag och bubbel (och en massa glas vin för mycket) för att fira min älskade som gått och fått en ny (och betydligt högre) tjänst på H&M. Finns ingen (jag känner iaf) som är så grym och målmedveten som Krister. Imponeras ständigt av hans driv!

krister

Vi åt en femrätters på Esperanto som är en michelin-restaurang i Stockholm belägen på Östermalm.

Det hade supergod mat och vi hade hur trevligt som helst även om jag kanske inte skulle säga att den var värd notan (om ni förstår). Är en lyxrestaurang och personalen fullkomligt överimponerade med allt ifrån att dra ut stolen till att ge en varm handduk mellan alla rätter osv.. Jamen ni vet, de gjorde det där lilla extra hela kvällen MEN vi har betalat betydligt mindre för bättre mat tidigare tyvärr.

Jaja, kul att ha testat den iaf. Esperanto har en stjärna i michelin och i Stockholm finns även Franzén som har hela två stjärnor vilket betyder att restaurangen är värd en resa.

Ha en härlig fredag och glöm inte att kolla in parfymtestet på Metromode.se 🙂

KRAM

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Var på Franzen (& Lindeberg hette den då också) och maten var fantastisk!!

    Sofia 2016-03-06 07:56:00
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!