Listar årets bästa dagkrämer med solskydd!

Hej på er!

Hoppas ni fått en härlig start på veckan. Det har jag! I dag var det inte bara varmare än vanligt utan solen lyste även lagom till klockan ringde vid 7-tiden då jag i vanliga fall brukar vara helt död. Utöver en skön morgon åt jag magiskt god sushi till lunch och hade en allmänt trevlig måndag med mina kollegor.

Det är så viktigt för mig att ha folk i min närhet som jag kan vara mig själv och skratta tillsammans med. Det gör så mycket för välmåendet.

Cassandra Lundgren

Tänkte förresten tipsa om en grej nu när vårsolen är här.

Det är nämligen så att jag och några kollegor testar skönhetsprodukter för Metro Mode varje vecka och den här gången var det ansiktskrämer med SPF på schemat (vilket kan vara dödssvårt att hitta, speciellt för mig som har så känslig hy).

ansiktskram med spf

Vi testade och betygsatte sju nya dagkrämer med SPF!
ansiktskram med spf

Min vinnare: Phytomer CC cream Skin Perfecting Cream (SPF 20)

Den håller allt som den lovar och huden känns fräsch och återfuktad. Krämen är ganska tjock i konsistensen men upplevs aldrig kladdig utan går snabbt in i huden. Den smälter ihop med ens egen hudton och resultatet blir perfekt – varje dag! Priset ligger på: 379 kronor vilket är ett riktigt bra pris tycker jag.

Här på MetroMode.se hittar ni hela testat samt betyg på alla produkterna >>

salmalax

Nu ska jag äta salmalax och sallad (bästa snabbmaten med lite chili, sesamfrön, soya och avokadokräm) sen köra lite hemma-yoga på det..

Har verkligen blivit en liten yoganörd och kan knappt slappna av om kvällarna om jag inte får köra några avslappningsövningar innan vi landar i soffan här hemma. 😉 Haha, lustigt ändå hur man skaffar sig nya vanor ibland.

Ha en härlig måndag!

Kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!