Bubblor,restaurangtips och en riktig fylla på det

Hej på er!

Rapporterar från soffan i mjukisar och bakfylleångest, haha. Jo, blev riktigt mycket bubblor igår på utekväll med Metro Mode-gänget men det kommer jag in på lite senare. Tänkte först berätta om en grym lunch som bästa Mästerkocken Fredrik snodde ihop igår på Oenoforos huvudkontor där de bjöd in till vinprovning inför vår och sommar.

Kommer snart bjussa på en artikel med tips på fräscha roséviner, bubbel och lite vitt och rött i olika prisklasser så det var toppen att bli guidad bland deras sortiment.

mat1

Fredrik bjöd på en trerätters som matchade olika viner och dagens bästa var helt klart den vegetariska boeuf bourguignon med oumph.

Det smakade nästan precis som originalet med kött och det här var första gången jag smakade oumph och måste säga att jag blev grymt impad av konsistensen. Ni måste verkligen testa om ni inte redan gjort det! Nästan så man kan bli vegetarian på direkten, jamen på riktigt! 🙂

mat2

Vid 17 åkte bubblet fram på kontoret där vi tog en fördrink innan vi drog vidare till Nybrogatan 38 som är en grym restaurang i Stockholm.

mat5

Jag tar alltid råbiffen på Nybrogatan men kan även rekommendera deras smårätter där man kan blanda lite. Nästa gång måste jag testa deras Pelle Janzon som såg helt magisk ut som min kollega beställde in.

mat3

Well, redan på restaurangen kom hot shotsen fram och det börjades tagga till inför kvällen. Ungefär här borde jag nog ha börjat ta det lite lugnt men… inte då! 😉

mat8

Vidare på Grand Escalier med liite bubblor på bordet.. Den här bilden är verkligen så go och ett bevis på hur kul vi faktiskt hade (lätt att glömma i dagsformen, haha)! 🙂 Petras min är så klockren!!

Jaja, i dag mår jag kanske som jag förtjänar! 😉 I morgon kommer det en massa mumsiga recept men nu ska jag ut och njuta av solen som precis tittade fram.

Stor kram och ha en härlig lördag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!