Här är mina handmålade tallrikar från Mateus!

Hej godingar!

Kommer ni ihåg att jag handmålade ett gäng tallrikar tillsammans med grundaren för porslinet Mateus för ett tag sedan? Well, idag fick jag hem mina tallrikar som tillhör prick-kollektionen (alltså min högst privata) och jag måste säga att jag gillar den.

Gillar att tallrikarna gå i grönt/blått och orange/rött samt är osymetriskt prickiga med lite felskvätt där och där. 🙂

IMG_4303

I dag hämtade jag upp en bukett blommor från jobbet (prenumererar vilket ja älskar) för att sedan åka och hämta upp ett gäng sushi-bitar som vi firade till det med i kväll på de nya tallrikarna!

IMG_4306

Passade riktigt bra till mina mässing-bestick från Cervera.

IMG_4307

Känns lekfullt och härligt med lite färg. Annars har vi mest vitt porslin vilket kan kännas lite trist ibland!

IMG_4309

Jaja, nog pratat om porslinet. Vet ni vad? I dag fyller världens bästa bror (han som jag hyllar hit och dit några inlägg nedan) år och i morgon är vi ett gäng vänner som drar till Köpenhamn för att fira till det rejält över helgen vilket jag ser fram emot så mycket att ja typ dör.

Önskar mig tre saker!

 1. SOL och sjukt mycket uteserveringshäng med tillhörande bubbel!
 2. Ny klänning till kvällen på lördagen (håller tummarna för att Köpenhamn ska ha något fint)!
 3. Att vi ska få en oförglömlig helg tillsammans! <3

Nu ska ja städa huset så det är klart innan vi drar imorgon!

KRAM

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode rekommenderar

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!