Storslaget trafikrekord på jobbet – igen!

Hej på er!

Dagen startade på bästa tänkbara sätt! Vi slog så, ursäkta men in i helvete stort trafikrekord på Metro Mode (ALLTSÅ WOOOOOP) att jag blev helt pirr i magen-glad!

Sådär vårigt glad som man typ bara kan bli på våren. När solen dessutom skiner så mycket att man måste ha solglasögon på lunchen och fåglarna liksom kvittrar i bakgrunden när man är på väg till första bästa lunchställe för att köpa en hyfsad räksallad för att fira till det.

Jamen ni förstår, en sån dag har det varit!

Möttes av den här synen när jag kom hem. Min älskade lilla tjej som sitter på bordet blir mitt middags-sällis medan solen skiner in genom fönstren.

Sori cassandras bakblogg

Har jag förresten nämnt att jag trivs som fisken i vattnet på Metro Mode? Att jag näst intill älskar mina nya kollegor (okeeej, aningen överdrivet) men typ.

Vi skrattar oss på riktigt genom dagarna och är ett himla härligt gäng. Mina arbetsuppgifter är galet roliga och mer än så har jag svårt att begära.

hemma

Näe, nu ska jag skjunka ner här framför datorn (i vad som ser ut att vara en djungel) och googla fram möbler till vårt nya sovrum.

I kväll ska allt nämligen beställas (har redan hittat de mesta vi vill ha) och om några veckor kommer ni att få se resultatet som bland annat innehåller två dubbeldörrar rakt ut på altanen vilket kommer bli ljuvligt i sommar.

Ha en härlig kväll!

Kram

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!