Uteserveringspremiär på Strandvägen 1 – med bästa råbiffen i stan

Hej finisar!

I dag firade vi största trafikrekordet i Metro Modes historia och jag är så himlarns stolt över våra grymma siffror! Därför bokade vi in en härlig firningslunch på Strandvägen 1 vilket inte alls var så dumt.

Blev dessutom uteserveringspremiär! Jamen hur trevligt?

rabiff strabdvagen 1

Strandvägen 1 är ett grymt tips om du aldrig varit där förut! De har nämligen världens godaste mat och grymma drinkar + en uteservering med sol (om det är soligt så klart) från morgon till kväll.

Ett annat plus är deras trevliga personal! Älskar att ta en AW på strandvägen efter jobbet om sommaren. Då gör ni bäst i att ta ett glas bubbel. Så klart!

Metro Mode

Så här glatt är vårt lilla gäng av redaktörer och redaktionschef. Bästa gänget! <3

Efter lunchen stack jag och Lisa i väg och filmade ”16 snabba” som jag dragit igång för Metro Mode vilket går ut på att vi (bakom kameran) ställer 16 snabba och intima frågor till div kändisar. I dag blev det ingen mindre än kocken Alexander Sjögren (som snart drar iväg och representerar Sverige i världens största kock-tävling Bocuse d’Or)!

Alexander Sjogren kock

Var superkul att träffa Alex och vi fick till ett riktigt trevligt webb-tv-klipp som kommer upp på Metromode.se i morgon så håll utkik!

Nu ska jag gosa ner mig i soffan med mina älsklingar. Helt slut efter en lång vecka och längtar redan efter att få ta helg i morgon!

Kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!