Veckans lunchtips: Ceasarsalladen på Snickarbacken 7 i Stockholm

Hej på er!

I dag tänkte jag tipsa om ett grymt lunch-ställe som ni inte får missa i Stockholm. Där äter jag lite då och då och senast i dag faktiskt då världens bästa Emma lämnade Idol-bubblan och kom och gjorde mig sällis.

Snickarbacken 7 bjuder in till enkla men mysiga lokaler som är rätt urbant inredda. Väl inne kan du njuta av en toksaftig morotskaka, nybakade småkakor som är sådär härligt brända på kanterna om man har tur eller en god lunch.

snickarbacken 7

9 gånger av 10 tar jag deras Ceasarsallad. Den tar jag för att jag ÄLSKAR ceasarsallad så mycket att jag blir sugen på det bara nu när jag tänker på det. Och då har jag nyss ätit middag. Jamen ni förstår.

Den här är dränkt i hemgjord ceasardressing (riktig ceasardressing) med den krispigaste salladen, den godaste parmesanen plus knaperstekta bacon, grillad kyckling och krutonger. Så jäkla god och väl värd sina 120 kronor. 

Ett annat hett lunch-tips är den asiatiska lamm och nudelsallad. Så himla fräsch!

snickarbacken 7

I dag hade jag typ en höst-outfit. Känns verkligen som att hösten är tillbaka i stan vilket ja inte riktigt känner mig okej med. Jaja, är väl sista rycket innan solen kommer tillbaka för att stanna sommaren ut. Längtar som en galning tills vi ska sätta båten i vattnet. Båten vi inte ens kört sedan provkörningen när vi köpte den förra året.

snickarbacken 7

Just det, inne på Snickarbacken 7 som ligger just vid Snickarbacken som är en tvärgata till Regeringsgatan (där jag jobbar på Metro Mode) kan du även shoppa rätt fräscha kläder. Vissa saker är lite för dyra för min smak men de har superfina cashmere-tröjor som jag kikat en del på.

Jaja, nu ska jag ut och springa en tur för att sedan däcka i soffan. Varit en såå lång dag!

Kram på er

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!