Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Tårtdekoreringskurs på Sockerverkstan i Stockholm

Hej finisar!

Vet ni vad, den här helgen har hittills varit hur grym som helst. Min lillasyster Tella (19 årig plutt) är närmligen på besök och i dag har vi plus Kaja varit på en grym tårtdekoreringskurs på Sockerverkstan som håller till på Kungsholmen.

Kursledaren Jenny var hur go som helst och jag känner verkligen att jag lärt mig massor + haft väldigt skoj så kan varmt rekommendera kursen som du kan läsa mer om här >>

Tartdekor pa Sockerverkstan

Gjorde superfina blommor av sugarpaste i olika nyanser.

Tartdekor pa Sockerverkstan

Fick även lära oss att göra fjärilar samt sätta ett perfekt sugarpaste-lock på en tårta. Vilket inte är det lättaste…

Tartdekor pa Sockerverkstan

Min färdiga tårta ser ni alltså till höger. Blev väldigt stressigt på slutet av kursen då jag hade ett foto-jobb inplanerat så fick sätta på mina dekorationer på ca 5 minuter. Därav att de är lite ehm barnsligt placerade ut(?) men jag tycker ändå att tårtan blev härligt vårig och rätt så fin! 🙂

I kväll ska brorsan, Kaja och Tella hänga på hem till oss där det blir grillat och bubbel + spabadshäng utav hela slanten (i solen, alltså IIIIIIHHH) men först ska jag hinna göra ca 5 bakfilmer. Som jag berättar mer om längre fram! 😉

KRAM och go helg!

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!