Nyplockade rabarber och en knäckig paj på det

Hej på er!

Tänkte bara titta in och bjuda på kvällens vackra bukett med rabarber som jag nyss plockade under kvällsprommisen med Bellis.

Ska snart sätta igång och göra kvällens dessert som därför blir en knäckig (och förhoppningsvis asgod) rabarberpaj. Jamen sommarens första ni vet. IIiiiiihhh vad härligt det känns på alla sätt att säga den meningen.

rabarber2

Finns ju inget bättre i världen än att plocka sina egna ingredienser.

rabarber3

Ja, mina vänner. NU här tiden här. Då det inte finns någon plats i hela världen jag hellre befinner mig – än hemma. Hemma i huset. På altanen. Nere på bryggan. I äppellunden. I skogen alldeles bredvid.

rabarber

För just nu när solen lyser fram till 22 på kvällen och fåglarna kvittrar som galningar. Nu, när träden blommar och gräset växer så det knakar. Då känns allt så hoppfullt… Och då älskar jag (precis allt) som har med hemma att göra! Haha, låter jag lycklig? Det är jag!

Jaja, i morgon får ni receptet och slutresultatet! 🙂

rabarber10

Älskar dessutom att syrenerna blommar. Så jäkla fina! rabareber6

Just det, den obligatoriska sommardrinken består ut av rose, blåbär och hallon. SÅ gott och somrigt så man nästan dör.

Nej, nu måste jag hålla koll på grillen!

Puss och trevlig kväll!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!