Vårt nya sovrum är snaaart klart – kolla in resultatet här

Hej!

Den här helgen har varit galet effektiv. Om fyra veckor står det midsommarfest på schemat och tills dess sa vi att vi skulle vara klar med vår stora sovrumsrenovering samt hela uppfarten (ca 200 kvadratmeter som vi stenat, byggt mur på etc).

Och vänner, de här projekten har tagit tid. Herregud vad de tagit tid. Så jäkla mycket längre än vad vi trodde de skulle ta så vi har hunnit bli less och svurit oss hesa SÅ många gånger att ja knappt kan räkna. I helgen blev ena hörnet i nya sovrummet som byggts om helt och hållet, fått dubbeldörrar ut mot altanen och en platsbyggd walk in closet klar.

sovrum

Allt är alltså inte klart men här kommer en färdigbäddad säng iaf. Eh nästan… Ska bara få hem nya sängkappad också men typ!

Sjukt nöjd med nya utgången ut till altanen och de nya dörrarna. Den ljusblå färgen på väggarna blev inte heller så dum. Utöver det älskar ja sängborden!

sangny

Lite andra vinklar på säng-hörnan. Med en sängkappa i linne och några hyllor ovanför sängen på det här så kommer det bli riktigt fint.

Andra sidan av rummet ska få en superfin byrå, en fåtölj, ett hyllsystem, en lurvig matta och en spegelvägg med en massa små speglar. Jag har allt i huvudet så lite svårt att förklara men SNART får ni även se rummet i sin helhet. 🙂

Utöver det har vi hunnit fira fina Kaja som tagit sin Master-examen med en massa gott, boule, drinkar och en helkväll på stan i går vilket var sjukt kul. Berättar mer om det i morgon för nu är jag så trött att jag ser i kors!

Ha en toppenfin söndagskväll!

Puss

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!