Sol, bad, regn och båt – hela helgen lång

Heej!

I går stod det som sagt båthelg på schemat, trodde vi… Well, det blev en massa båtåkande men inte första övernattningen (som vi planerat) på grund av en hel del oväntat regn.

yollibox-cassandra-bakar

Så här härligt väder hade vi de först timmarna i går! 🙂

bar-cassandra-bakar

Hade laddat upp med jordgubbar och ett gäng bigarråer från vårt träd.

yollibox-cassandra-bakar

Till det, en stor Yollibox (urgod yoghurt-glass) med varsin sked och lite cava på det!

Lagom tills vi kom in till stan och skulle hämta upp Chrille och Kaja så drog det in en massa mörka moln in över Stockholm…

Chrille-kaja-cassandra-bakar

Lagom tills vi hann avsluta första ölen kom regnet (ödets ironi, eeh ja)! Men vi drog på taket och cirkulerade runt bland Stockholms vackra kanaler, lyssnade på musik, drack drinkar och snackade en massa skit vilket var himla trevligt ändå!

Vi bestämde oss till slut för att ställa in turen till Mariefred och avboka middagen på Gripsholms slott och började istället bege oss hemåt igen.  När de tjocka molnen helt plötsligt började spricka upp (yaaay)!

Bat-cassandra-bakar

Då hoppade jag och Bellis fram på däck medan Krister bokade bord på Rastaholms Världshus (haha, vi är seriöst där minst en gång i veckan nu under sommaren).

Blivit som vårt ”andra kök” och ironiskt nog behöver vi inte ens säga vad vi vill ha längre. De bara serverar oss om vi inte säger annat. Haft samma servitör i snart fem år nu också, rätt lustigt och väldigt hemtrevligt så klart. Ett självklart ställe att besöka en solig sommardag om ni har båt! 🙂

Bat-cassandra-bakar

Sedan fick vi en himla fin kväll med charkuterier, burgare och blåbärs-chessecake innan vi puttrade hemåt igen vid 22-tiden och slog på en film.

I dag står det gräsklippning, städning och BAD på schemat. Är strålande väder och man vet aldrig när regnet kommer tillbaka!

Hoppas ni får en härlig söndag!

Kram

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!