Laddar upp inför en helg i Skärgården med en medelhavssallad

Uppe med tuppen i dag (well, för att vara semestertider) eftersom jag har en båt att packa i väntan på bästa gänget som kommer hit inom en par timmar. Tänkte kicka igång helgen med en vin-brunch innan vi sätter båten i riktning mot Skärgården där helgen ska spenderas, iiiiiih!

Och det ÄR SOL och fucking blå himmel mina vänner! Så blå himmel att den liksom är helt knallig och inte ett moln så långt ögat kan nå. Jamen kan man begära mer? Så klart inte och jag känner mig därför helt pirr-i-magen-glad! 😀

Tänkte bjuda på en god och matig, medelhavsinspirerad sallad dagen till ära samt lite godsaker som passar perfekt en solig semesterdag!

21

12

Den här salladen är vegetarisk och består av spenat, ruccola, gula tomater, rödlök, smörstekta krutonger och fetaost samt några oliver.

Har toppat med en blandning av olivolja och vitvinvinäger med salt och peppar samt rört ihop en yoghurt-dressing att ha på sidan och ringla över om man vill.

16

Till det passar det så bra med vit sangria. Jag älskar sangria och nu för tiden köper du den bästa färdig på systemet. Min favorit är Mia Sangria som både finns i rött och vitt. Den brukar jag toppa med färska bär och skivad citrusfrukt.

11

Servera gärna med ett par skivade meloner på sidan som du kan njuta av efter salladen.

När det kommer till mängs så är det bara att gå på känsla, jag gillar inte när grönsalladen ”tar ut” övriga delar och älskar dressing så därav min prioritering. 😉

9

Under lata semesterdagar njuter jag gärna av en fruktig drink, glass och massa färsk frukt till en bra bok eller sommarprat i öronen.

10

Yollibox mango är typ det fräschaste och godaste jag ätit och till det massa skivad melon.

Näe, slut på matiga tips för nu måste jag fixa en massa saker MEN ha en helt strålande fin helg!

Stor kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!