Tjejmilen, besök och världens härligaste helg

I helgen som var hade jag som sagt besök av fina vänner som kom hela vägen från Oslo för att springa Tjejmilen med mig (och så klart äta en massa god mat och dricka ännu mer vin)! Jamen ni hör ju, ljuvligt!

I lördags förmiddag mötte vi upp mina härliga kollegor från Metro Mode innan starten och hängde på området ett par timmar innan det var dags för loppet.

Min insats slutade på 56 minuter vilket jag är helt okej nöjd med. Hade såklart gärna sprungit lite snabbare men var himla mycket sicksackande i början och bla bla bla…

bloggen

Bild precis efter loppet (och lite senare på kvällen) när vi precis öppnat en flaska skumpa som vi skålade i medan vi fixade oss inför kvällen.

Middagen hade vi bokat på Farang som erbjuder asiatisk fusion och råkar ha världens godaste mat och Stockholms bästa drinkar.

farang

Efter fem rätter på Farang drog vi till Stranvägen 1 (favvoställe för allt från lunch till AW) för något glas och lite skönt häng innan vi skulle möta upp resten av gänget ut.

drinkar

Kvällen slutade på Musikaliska där det blev en helkväll fylld med dans och en och annan shot. Himla trevligt ställe!

På söndagen tog vi välbehövlig sovmorgon och sedan en lång brunch i solen och sedan dess har jag försökt att återhämta mig… Jamen på riktigt! Är man ute och slår runt en gång i halvåret (haha, seriöst nu) så behöver man några dar att ta igen sig.

Nu ska jag krypa ner i spabadet och fortsätta att kurera mig! I morgon kommer ett nytt recept upp.

Stor kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!