Dagens bästa: Saftiga munkar, rosmaränger och en båtaffär

Hej finisar!

Hittills har helgen varit galet produktiv. Skuttade seriöst ur sängen i morse vid 8-tiden (kan även ha att göra med att vi slocknade vid 22:30 igår, haha) och tog en lång prommis med Bellis medan Krister fixade scones och en kanna kaffe (självklart med skummad mjölk, aaaah)!

Vid 12-tiden kom en man hit som vi varit i kontakt med ett tag nu för att kolla in vår båt vilket faktiskt resulterade i en affär(!!). WOOHOO!

Är alltså båten vi köpte förra året och anledningen till att vi redan säljer är kort och gott att vi hittat DEN RÄTTE i Italien (och lagt handpenning på den) och just nu väntar på att den ska skeppas hem till Sverige i december.

maranger9

För att fira båt-affären dukade jag fram munkar, rosmaränger och lite bubbel vilket även fick agera uppladdning inför kvällen då det står inflyttningsfest på schemat. Min vän Anna och Oscar ska bli sambos och det ska så klart firas!

maranger4

Rosmaränger är SÅ gott och går enkelt att få till med hjälp av lite rosessens. Ni måste testa om ni inte redan gjort det. Passar perfekt att krossa över glass och ros och choklad gör sig riktigt bra ihop.

14962979_10154731965985802_438196818_n

Har även hunnit med att göra slingor sedan sist! Blev nöjd men fick även veta att det inte alls är till min (eehh hårets fördel) att vi har egen brunn på tomten.

Det vattnet innehåller nämligen en massa koppar-joner och annat som inte håret alls gillar. Fick rådet att försöka börja tvätta håret oftare i stan efter ja gymmat etc vilket helt klart är lättare sagt än gjort.

Jaja, allt för håret just nu känner jag, då jag håller på att spara ut och försöka få tillbaka mitt naturligt tjocka svall igen!

Ha en festlig lördag!

Kram

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!