STOR summering: Det här var bäst 2016 och här är mina löften inför 2017

Hej vänner!

Om bara några timmar lämnar vi 2016 för att välkomna nya året.

Här i Åre har vi det mer än bra trots regn, rusk och grå himmel och klockan 20 ska vi ta en bandvagn ett par km rakt upp i fjället för att fira med en femrätters middag och en massa bubbel i en liten pittoresk stuga, men just nu ligger jag inlindad i handduken efter en lång dusch på hotellrummet.

Här nedan listar jag årets toppar och lämnar ett par nyårslöften (jag ska försöka hålla)!

thumbnail_img_6235

Älskar att åka skidor och varit helt lyrisk ända sedan vi kom hit, då Åre blev en himla spontan tripp för oss som egentligen skulle fira nyår hemma i Kramfors med ett gäng.

thumbnail_img_6239

Här listar jag årets bästa!

1. Tog tag i drömmen och startade eget – digitala mat och livsstilsmagasinet Fineday.se 

Just den här sajten blev till utifrån en idé (och ett antal glas vin) i december 2016 tillsammans med en kollega och nära vän från ELLE mat & vin. Fine day skulle bli ett digitalt mat och livsstilsmagasin med bloggportal och daglig inspiration till ett godare liv fullproppat med vardagslyx, vilket det blev.

cassiecarro

2. Åkte till Svalbard och fick se isbjörn

Året som varit har bestått av ett antal resor och vi har hunnit med Egypten, Sicilien, Italien, Tjeckien och Svalbard.

Bäst utan tvekan var det sistnämnda då det var en resa vi sent kommer att glömma som bestod att allt ifrån glaciärvandring, till kilometer-långa isgrottor, skoter-turer, hundsläde och ISBJÖRN. Så häftigt, här hittar ni min reseguide från Svalbard. 

15577989_10154891621980802_5229994177020173465_o

2. Började jobba som redaktör på Metro Mode 

Lärde känna en rad superhärliga och inspirerande människor och gick in i jobbet till 150 %. Gladast är jag för mina fria tyglar och världsbästa kollegor.

Under året som gått har vi stadigt legat på förstaplatsen som Sveriges största digitala modemagasin vilket inte är så konstigt med det här gänget!

metromode8151

3. Fick ”nytt jobb” på jobbet 

I november blev jag tillfrågad om att bli nyhetschef på Metro Mode och tackade ja snabbt som bara den. En milstople i karriärsstegen var nådd och jag kunde inte varit nöjdare över mina arbetsuppgifter idag.

bylinecassandralundgren

4. Prioriterade mina nära och kära 

Det här är jag faktiskt väldigt stolt över för året innan kände jag att jag i stort sett bara jobbade och renoverade hemma i huset varje helg. Förra årets löfte blev med andra ord verklighet och vi bokade både in en resa tillsammans med min familj och Kristers familj som vi åkte på.

Har även prioriterat mina vänner mycket mer och inte tackat nej till saker (för att jag är så trött jämt) i samma utsträckning som 2015. Ännu mer tid och tanke ska dessa guldpersoner få av mig 2017 är tanken för är det något som får mig att känna lycka och må bra, så är det dem!

40

Några av våra bästa vänner innan vi gav oss ut i skärgården på en båtweekend!

5. Sprang mitt första millopp och slutade jojo-träna

Tillsammans med grymmaste kollegorna i Vägen till Milen vilket var hur kul som helst. Det fick mig att sluta jojo-träna och börja prioritera löpningen i alla fall två gånger i veckan.

Jag som alltid kört hårt vissa perioder för att inte träna alls andra perioder har 2016 tränat varje vecka vilket är första året jag lyckats med det sedan jag var typ 20. Hoppas jag ska fortsätta med det!

milen

Här är mina löften inför 2017!

1. Skapa bättre balans

Speciellt mellan jobb och privatliv och inte prioritera jobbet i samma utsträckning lördag morgon eller måndag kväll kl 22:00. Svårt så klart när man älskar det man gör men faktum är att ingen mår bra av det i långa loppet. Så ska bli bättre på att koppla från och bara slappna av/vara ledig när jag väl är det…

2. Sluta oroa mig 

Just oroandet har bara blivit värre och värre för varje år för mig och nu måste det vara nog. Ofta händer inte ens de saker jag oroar mig för så det är BARA slöseri med energi. Blir så irriterad bara jag tänker på det och just nu påverkar det mitt liv för mycket.

3. Springa mitt första marathon 

Jag har bestämt mig och jag tänker förverkliga den här drömmen jag haft ett par år nu. Fått med mig en kompis på resan som kommer att gå till Amsterdam i höst. YAAY (och eeh hjääälp)! 

glass3

Så BRING IT ON 2017, jag är så redo för dig!

Stor kram

 

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!