Vårpimpat hemma med färska blommor och nya detaljer i grönt

Hej!

Känner ni att våren är i luften i helgen? Jag känner det i hela kroppen!

I morse under långprommisen med Bellis luktade det till och med vår. Ni vet skog som är i blom och asfalt som börjar ”tina”. Jo men jag lovar. För att skynda på våren har jag vårpimpat vardagsrummet lite i med färska blommor och detaljer i grönt.

blommor1

Den ljusgröna vasen är från H&M Home, ljuslyktorna från Iittala.

Även fast jag är en succer för kvalité så kan det vara kul att variera sig lite oftare med så enkla saker som kuddfodral, plädar, ljuslyktor osv.

blommor2

Den här vackra buketten skickade Krister till jobbet på Alla hjärtans dag och jag blir dagligen glad av att ha den hemma. Färska blommor är en riktigt humörhöjare och något jag i stort sett alltid har hemma.

blommor4

Nya kuddfodralet i rottingfåtöljen även den från H&M Home, som jag för övrigt tycker har en massa fint just nu.

blommor3

Bellis ligger och vilar på vanliga platsen. Min lilla tant!

Näe, nu måste jag sträcka ut kroppen lite för 14:30 går startskottet då jag och Metro Modes hälsoredaktör (även min vän) Jenny ska springa Arena Run tillsammans med Kampsportslabbet vilket ska bli himla skoj!

Det är ett 5 km-lopp med 23 hinder inuti Friends Arena.

Well, önska mig lycka till och ha en superhärlig lördag.

Stor kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!