Strålande vårväder och chiapudding nere på bryggan

Vilket väder vi haft i Stockholm (vi här på Ekerö) idag! Strålande sol och knallblå himmel.

I morse blev det en springtur på 8 km och jag känner att jag börjar bli riktigt pepp på längre distanser nu. I oktober går mitt första marathon ever och jag är både livrädd och förväntansfull. Ska bli sjukt kul, speciellt nu när vi blivit ett litet gäng på fyra tjejer som drar iväg!

cassie3

Älskar att hänga på bryggan och här tog vi en paus från allt jobb med chiapudding i solen.

cassie4

Blev en ”två-lagers” med hallon, jordgubb och vanlig chiapudding. Toppade med passionfrukt, rostade mandlar, granatäpple och blåbär.

2

Ska fånga dagens sista strålar nu och hinna lyssna på ett avsnitt till av Framgångspodden (lyssnade på avsnittet med Konrad Bergström i morse vilket var sjukt bra) som är min senaste besatthet.

Går ständigt runt med hörlurar (ni ser ju även på bilderna, haha) och suger åt mig all inspiration jag kan få. Jag brukar få en sån här nytändning om våren och nu har den definitivt kickat igång. Det bara spritter i kroppen och jag älskar det. Speciellt eftersom vintern varit rätt så trött…

cass2

Jaja, ha en strålande fin dag och må så gott.

Kram

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!