#CASSI30 – firandet fortsätter med familj och släktkalas

Hej på er!

ÄNNU mer firande. Som jag sa så firades 30-årsdagen hela september månad och efter en stor fest med vänner så stod det familj och släkthelg på schemat.

Min älskade familj hem från norr dök såklart upp sida vid sida av mina Stockholmsfavoriter (Kristers familj) och tillsammans hann vi med massor av skoj.

Jag bakade bland annat två tårtor. En med jordgubb, lime, vit choklad och fikon samt en chokladdröm bestående av tre sorters choklad, rostade kaffebönor och nötter.

Ville skapa lite sommarkänsla och det lyckades jag väl med?

Det blev sightseeing på båten i solnedgången med hembrygd öl från fasters man i Kramfors (min absoluta favorit) samt ett och annat glas bubbel i kombination med ost, charkuterier och hembakade smördegssnurror med ost.

Syskon och styvpappa! <3

Chrille, Kaja och bästisarna Bella och Theo.

Dukningen gjorde jag höstinspirerad med mycket grönt och rött över en skit spetsduk. Enkelt och fint tycker jag. Efter en trerätters middag blev det musikquiz, dans och en hel del skratt innan du däckade.

Dagen efter var jag och mamsen för lat för att ta en promenad så vi tog golfbilen till stranden. Haha, alltså…

Ja. Och utöver detta spenderades en helg i september på övernattning och finmiddag på båten samt en där Krister satt ihop diverse överraskningar till mig som ledde till hotellnatt, 18-rätters middag på Aloe restaurant och annat smått och gott.

Haft så kul och varit SÅ trött hela månaden så nu måste oktober bestå av återhämtning och vila! ….Eller just det, har ju ett maraton den 15 oktober inplanerat!!

Yes, trots tröttheten har jag tränat och slitit som ett djur de senaste halvåret med min löpning och snart går alltså startskottet till Amsterdam maraton.

Jag är livrädd och längtar på samma gång.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!