Magisk dag med allt jag gillar – yoga, bubbel, god mat och goda vänner

Hej!

I går hade jag en helt magisk dag tillsammans med ett gäng finfina vänner. Allt jag visste när jag vaknade var att jag skulle befinna mig på Brommaplan utanför Stockholm klockan 11:30. Pirrade härligt i magen då jag ÄLSKAR överraskningar(!) 😉

På Brommaplan stod Joss och väntade med kaffe och choklad (färdkost i min smak) innan vi hoppade på tåget tillsammans. Målet skulle visa sig vara Cissis hus, där de hade styrt upp ”hemma-yoga” med en yogalärare som höll en privat lektion för oss tjejer i 90 minuter som avslutades med en guidad meditation.

Suddig mobilbild men man ser ju hur mysiga vi är redan innan passet? 😉 Var verkligen SÅ sjukt avslappnande och exakt vad jag behövde starta helgen med.

Efter yoga-passet drog tjejerna fram skumpa, färsk frukt och sedan hoppade vi i bubbelpoolen där vi satt och snackade en massa skit i några timmar.

Sedan var det dags att duscha och göra i ordning oss innan vi skulle vidare till Österlånggatan 17 i Gamla Stan. Där väntade trerätters middag och färgglada drinkar hela kvällen lång!

Somnade sjukt nöjd och oerhört tacksam igår, med ett stort leende på läpparna. Tusen TACK säger jag till mina åtta tjejer som fixade min födelsedagspresent så on point med vad jag gillar. <3

Näe, nu tänkte jag fånga söndagen med en hike med mina älsklingar.

Ha en härlig och kravlös dag.

Kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!