Årssummering 2017! Här listar jag årets alla härligaste och högsta toppar

Hej!

Hemkommen från en resa jag sent kommer att glömma (kommer in på varför längre ner). Har haft så sporadiskt uppkoppling och inte använt wifi mer än att ladda upp lite bilder på Instagram då och då. Men nog om bortförklaringar varför uppdateringar har dröjt, nu städar vi ut 2017 och välkomnar 2018 genom att lista årets toppar.

Anmälde mig, sprang OCH BLEV HOOKED på livets första maraton i Amsterdam. Tillsammans med bästa tjejerna, Lotta och Marianne (Tonis fick tyvärr ställa in i sista sekund)!

Blev typ frälst och njöt av en runners high-kick genom hela loppet. Nu ser jag fram emot fler maror under 2018!

Mötte våren (och diverse äventyr) på Island med min älskling, som var en julklapp till honom från mig.

Åkte hem till älskade Norrland och Kramfors som jag kommer ifrån, och hade härliga dagar med familj och vänner.

Mamma, Micke och Krister på toppen av Skuleberget. Tog även en tripp till Norrfällsviken där syrran jobbade och njöt av en god fisk och skaldjurslunch.

Blev stoltaste dottern i världen när mamma förverkliga drömmen att köpa den gamla, nergångna och slitna spökcampingen precis intill stugan.

På bara dagar rensade hon bort tonvis med gammalt bråte och 2018 kommer det stå invigning och håll igång på schemat. Håll koll på Gålåcamping.se. 

Tog en tur till världens bästa farmor och farfar som hade bakat en massa gott dagen till ära. Alltid lika mysigt!

Åkte Göta kanal vilket var så sjukt mycket roligare än vad vi först trodde. Njöt av sol och blå himmel varje dag samt god mat och dryck om kvällarna i de mysiga kanalerna.

Hade en massa härliga sommarkvällar tillsammans med vänner.

Alla dagar, stunder och utflykter tillsammans med livets största kärlekar – Bella och Sori.


Bjöd med mamsen till Italienska Alperna, trots att hon aldrig stått på ett par skidor. Resulterade i världens härligaste dagar med världens bästa person som jag tar med mig som ljusa, fina minnen i bakfickan.

Finns få saker som gör mig så glad som att se mamma glad.

 

 


Fyllde 30 och firade i EN hel månad (yes, bästa livshacket någonsin om du frågar mig) och avslutade med en fet fest för alla mina närmsta vänner, och hade roligaste kvällen i mitt liv.


Temat på festen var American beach party och alla gästerna blev hämtade med båt i stan och sedan medtagna på en bubbel-tur till Ekerö där festen höll igång hela dagen och halva natten, innan en buss med allsång gick tillbaka till stan.

Var festfixare (men främst gäst) på världens finaste bröllop för Katta (svägerska) och hennes Daniel.

 

 

Hade inte söndagsångest EN ENDA dag (på riktigt nu) och gjorde tillsammans med världens grymmaste team och kollegor (som idag även blivit fina vänner) ett grymt framgångsrikt år med Metro Mode.

All kärlek i världen till tjejerna nedan (hjärnorna bakom Metromode.se) för 2017, ni är bara bäst!

Besteg mitt livs första berg – Afrikas nästa högsta – Mount Kenya under fem dagar (varav två dygn helt ensam, då Krister fick höjdsjuka dag tre).

Blev en hel del tårar, ensam i tältet då jag kämpade mot ensamhet, rädsla, mörker och krämpor men bet ihop och genomförde det, och nu i efterhand minns jag bara allt som magiskt.

Imponerad över min egen prestation och vet idag att jag (och vi alla) har så sjukt mycket kraft i oss, och kan så mycket mer än vi tror!

Skrev och fotade material till en nästan helt färdig kokbok (så fritt fram för att boka in mig på möten ang publicering av boken). Haha. 😉


Under 2017 reste jag till Island, Italienska alperna, Polska rivieran, Nederländerna, Kenya och Tanzania. Kenya var helt klart bäst! Att få se de vilda djuren på savannen var fantastiskt.

   
Förlovade mig med Krister (efter att han gått ner på knä) på strand i Zanzibar! Fortfarande chockad och överlycklig!! …Och SÅ pepp på bröllop. IIIiiiihhh!


SIST! Lova mig (så lovar jag dig)! Att lyfta och se människor i din närhet, bjuda på skratt, leenden och goda gärningar – så mycket du bara kan. Du kommer nämligen att få tillbaka i överflöd.

Du vet (precis som Noora i Skam säger) ingenting om någon annans resa, bakgrund och vardag så sluta se saker svart och vitt. Förlåt, släpp och gå vidare.

Med det vill jag önska dig ett gott nytt år. Nu siktar vi på ett magiskt 2018!

Stor kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!