Fredagsfeeling, rödtjut, tex mex och bröllopsplanering på schemat

Hej!

Jobbat hemifrån idag (hur härligt?) och står nu med en tex mex-gryta puttrades och ett glas rött i handen, med datorn på köksbänken och uppdaterar. Känner mig riktigt harmonisk (kan vara rödvinett förtjänst) i väntan på att mannen i huset ska komma hem – och vi ta helg tillsammans!

Just nu är mitt fulla fokus programmerat på bröllop, vilket datum det ska vara, VART det ska vara, hur det ska vara, vilka vi ska bjuda och kanske viktigast, vilken klänning jag ska bära. Haha!

Hittills har jag fastnat SÅ sjukt mycket för Ida Lantos kreationer. Den ena klänningen är verkligen snäppet vackrare än den andra. Aaahhh… Korta eller långa ärmar är ju frågan och just nu lutar det ändå mot en variant med långa ärmar i spets. Men tycker dessa också är perfekta.

Öppen rygg är ju bara så tjusigt. hmm.. Som sagt, alldeles för mycket fint! Foto: Ida Lanto 

Älskar man allt vad planering och festfixande heter, så känns det som ett himmelrike att ha ett stundande bröllop i stort sett som ett upplägg som banar vägen för utmattning,  Tur det bara känns pirritgt men just nu känner ja att allt vad utmattning heter håller sig på säkert avstånd. Allt känns bara pirrigt och glädjefyllt.

Just nu lutar det mot att bröllopet kommer att hållas i Frankrike, Bretagne i ett lantligt slott, att vi håller det litet med ca 50 gäster och att min klänning ska vara en vintagedröm i spets. Ska bli kul att se hur saker och ting utvecklar sig.

Enda bilden från frieriet, vilket känns som ett bevis på att vi valde att vara i nuet och inte hade en tanke på Instagram ;).

Med det vill jag önska er en härlig helg!

KRAM

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!