Spa, thaimat, takbar och färgglada cocktails – med livets vänner

Hej!

I veckan fick jag tre mms av mina tre gamla Fritte-vänner (från tiden då jag arbetade i Thailand och Grekland som reseledare för Fritidsresor) med olika ledtrådar om var jag skulle befinna mig och vad vi skulle göra i helgen.

I ett sms sa Lina att jag skulle befinna mig på Centralstationen klockan 17:00 på fredag, i det andra sa Lotta att vi skulle till ”varmare breddgrader” och i det sista messet sa Anna att jag skulle ha med bikini och en tom mage.

Så igår överraskades jag av dessa tre hjärtan, Lina, Lotta och Anna! Fick mig en smoothie-drink, lite serpentiner kastade över mig samt choklad som färdkost på väg mot stopp 1.

Dessa tre pangtjejer ger verkligen alltid SÅN positiv energi varje gång vi ses! Glömde helt bort den långa arbetsveckan och kom direkt i feststämning.

Första stoppet blev i alla fall Selma City spa och deras takbar samt uppvärma pool. Där väntade champagne, massa frukt och tre timmars spa med bad, massa prat och bastu.

Hade hur mysigt som helst innan vi började göra oss i ordning för stopp nummer två, som blev restaurangen Koh Phangan på Söder där de väntade thaimat och färgglada cocktails för hela slanten.

Därefter åkte vi upp till takbaren Himlen och fortsatte kvällen/halva natten med fler drinkar varvat med ännu mer bubbel. Var verkligen precis det jag behövde, och en födelsedagspresent helt i min smak. Upplevelser framför materiella ting alla dagar i veckan om jag får bestämma.

Ramlade hem två inatt och vaknade aningen trött, uttorkad och bakis i morse. Men det var det värt!

Tusen TACK för att ni förgyllt mitt liv i tio år tjejer! <3

JUST DET! Frågade Anna om hon ville vara toastmaster på vårt bröllop i Frankrike (i september) och hon sa JAAA (och är sjulast i världen på att ställa till med fest, så känns bara magiskt)!

Ha en härlig kväll.

Kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!