WomanUp-podden är här! Och redan nummer ett på Itunes topplista

Hej!

Sedan september har vi på Metro Mode arbetet med vår nya storsatsning WomanUp-podden, som är en intervjupodd där jag träffar några av Sveriges mest inspirerande kvinnor, låter dem få ordet, öppna upp och lyfta ett viktigt ämne utifrån egna erfarenheter, som vi måste börja prata mer om!

Vi vill ta bort tabun, skulden och skammen kring psykisk ohälsa, ätstörningar, övergrepp, hälsohets och kvinnofällor. Våra läsare och lyssnare ska kunna känna igen sig och hämta kraft ur insikten av att de inte är ensamma och att vi håller varandra om ryggen.

I första avsnittet pratar jag med Sveriges kultur och demokratiminister Alice Bah Kuhnke, vi pratar om tiden då Alice på papperet hade allt, egen tv-show, stor våning på Östermalm, flera miljoner på banken och en snygg pojkvän – men att hon trots det inte mådde bra eller kände sig tillfreds med livet. Vi pratar även om vardagsrasism, jämställdhet och skillnaden mellan bra självförtroende och god självkänsla.

Podden finns där poddar finns. Lyssna på första avsnittet av WomanUp-podden med Alice Bah Kuhnke här >>

WomanUp-podden är ett samarbete med organisationen Kvinna till Kvinna, som kämpar för kvinnors rättigheter över hela världen.

I slutet av varje avsnitt av WomanUp-podden får varje gäst dela med sig av sitt livs motto och favorit-quote i podden. Sveriges kultur och demokratiminister Alice Bah Kuhnke valde till exempel ”I´m not here to please”!

40 kronor av varje såld t-shirt går till just Kvinna till Kvinna och deras kamp för att göra världen till en mer jämställd plats. Här hittar du alla snygga t-shirts och kan välja quote >> 

Brinner SÅ för detta oerhört viktiga projekt som känns så meningsfullt och är därför SÅ glad för att podden redan dag ett seglade högt upp på Itunes lista över Sveriges mest lyssnade poddar.

Älskar t-shirten, så fin till ett par jeans eller höga byxor.

Ett dygn efter premiären låg vi på plats 1(!!!) i kategorin hälsa men också självhjälp.

Expressen gjorde nyhet på ettan utifrån material i Alice första avsnitt av WomanUp-podden och puffade för oss i ingressen vilket också kändes SÅ kul. Ju mer uppmärksamhet vi får, ju bättre. För tillsammans kan vi faktiskt göra skillnad, förflytta berg och uträtta mirakel. Och som sagt, bara genom att köpa en sjukt snygg t-shirt kan du vara med i kampen. Häftigt, ellerhur? 😀

Här hittar du artikeln i Expressen >>

Så in och lyssna i helgen, föreslå gäster och kom med feedback! <3

Kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!