Kustskepparexamen dag 1! I sommar kör jag båtar upp till 24 meter

Hej!

I går kväll hade vi födelsedagsfirande med trerätters middag och skumpa för Kristers pappa Mats som fyllde 64 år. Supermysigt var det som vanligt tillsammans med svärföräldrarna.

I morse vaknade vi upp till en klarblå himmel och käkade frukost ihop alla fyra här hemma, innan vi tog bilen mot Stocksund för att kicka igång vår Kustskeppare-utbildning.

Jag och Krister, Nina och Mats satte oss alltså i skolbänken tidigt i morse, med höga förväntningar (och lite pirr i magen) för att bli ”kustskeppare” och få köra skepp upp till 24 meter i sommar!

Den här kursen blir definitivt årets utmaning när det kommer till att ”lära sig något nytt varje år”, som jag strävar efter och infört som ny rutin i mitt liv sedan förra året.

Och puuuhhhh… Vad svår teori varvat med praktik det var att ta in och smälta, till nästa helg då utbildningen fortsätter! Då blir det dessutom både lördag och söndag (hjälp osv, med tanke på hur krävande arbetsveckorna är just nu)!

Krister och mina svärföräldrar är ju väldigt båtvana sedan tidigare, och har ägt båt hela livet. För en simpel liten gast som jag själv är det hur mycket som helst att försöka lära!

Jaja, mitt mål står riktat mot att kunna köra nya båten själv i sommar, och det ser jag verkligen fram emot! Tycker dessutom att det är väldigt kul och det gör ju det hela lättare.

Nu ska vi äntligen laga lite god mat (tacoooossss) och sjunka ner i soffan framför en mysig film. I morgon väntar en heldag tillsammans med Jonna, Linda och Lena.

Ha en mysig kväll!

Kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!