Vi klarade förarintyget – nu väntar Kustskepparexamen

Heej!

Efter att ha suttit inne (på rumpan och inte rört mig mer än några meter för lunch och kaffe då och då) hela helgen, när alla andra postat magiska bilder på allt från långfärdsskridskor till slalom i nypistade backar på Instagram – så är vi nu äntligen hemma i huset igen. Med ett ”supersnyggt” förarintyg i bakfickan dessutom(!!)

Klarade provet med endast ett fel (wooopppiiidoo) och gick därmed vidare till Kustskepparexamen (på bilden firade vi med en kopp nybryggd kaffe i lokalen)! 😉

Nu tycker med andra ord Marina läroverket att jag får köra båt, och om två helger får vi se om de även tycker att jag är lämplig för att köra skepp upp till 24 meter!

Är massor att plugga (och sjukt mycket svår matte i skeppar-kursen) men just nu upptar detta kalla glas chablis nedan alla mina tankar. Firar dessutom med en båt-tidning (eeeh, vem har jag blivit?) och en semla som väntar på köksbänken.

Har fått SÅN mersmak för kurser (och plugg överlag) sedan vi satte igång. För även om det är svårt och mycket att ta in – så är det SJUKT KUL att lära sig någonting nytt.

Tror verkligen att livet handlar om att fortsätta utvecklas, hitta nya vägar och våga! För det fina är ju att vi aldrig kommer att vara klara, när det kommer till att lära.

Ha en mysig söndagskväll! Mig hittar ni i viloläge deluxe.

Kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!