När man inte riktigt kan bestämma hur man ska må – varje dag

Hej på er!

Ny vecka och nya utmaningar, eller?

Jag jobbar verkligen på att försöka få upp min energi just nu… Den har varit rätt låg (om man jämför med hur jag brukar vara) ett tag, och även fast jag vet vad det beror på, är det svårt att göra någonting åt. Blir ofta glad för stunden, men vaggas sedan tillbaka i något som kan liknas med likgiltighet.

Försöker ta in ”det lilla” i vardagen och glädjas åt allt härligt som livet faktiskt bjuder på varje dag! För är det något jag vanligtvis är mästare på – så är det att tänka positivt.

En sån ”liten” men härlig sak just nu, är helt klart vårt vackra landskap. Älskar snön som nu ligger utanför vårt hus. Bellis rullar sig i den varje morgon på väg ut i bilen, och jag stannar varje gång upp och tänker på hur lycklig hon ser ut.

Hon har en liten täckjacka just nu (hatar egentligen kläder men denna är helt enkelt för funktion, så hon ska slippa frysa), och faktum är att hon är himla söt i den! 😉

Ni ser ju hur fin? <3 Min elvaåriga lilla dam. Som råkar vara viktigast i världen.

Näe, nu ska jag jag försöka göra just det som jag nämner ovan. Samla på mig positiv energi inför arbetsdagen genom att lyssna på min favoritpodd, med en rykande färsk kaffe i bilen på väg till jobbet.

Bara tanken av att jag snart ska få träffa mitt team (världens bästa tjejer) gör mig dessutom alltid glad!

Ha en grym måndag!

Kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!