Jag har hittat MIN brudklänning och designern som ska skapa den

Hej finisar!

Efter alldeles för mycket Pinterest-surfande, magasin-bläddrande och Instagram-knarkande, dök den helt plötsligt upp i mitt flöde. Hon som låg bakom Instagram-posten råkade dessutom vara min favoritdesigner just nu – Frida Jonsvens. 

Mitt hjärta stannade och jag kände instinktivt att det var Den. Har aldrig haft svårt att fatta snabba beslut – utan snarare alltid varit snabb som attan på att veta vad jag vill ha – och se till att få/skaffa det. Så några minuter senare skickade jag ett PM till Frida.

Vet ni vad hon svarade? Att hon varit fullbokad för hela året rätt länge nu MEN att hon precis samtidigt som jag mejlade (well, samma kväll) fått en avbokning på en brudklänning för 2018 då bruden blivit gravid och därför skjutit upp bröllopet. Hur stora är oddsen?

Jag tror på att allt har en mening och därför även detta? Så till veckan ska jag på min första konsultation och även fast klänningen inte kommer bli precis som den på bilden, så kommer det vara en grundstomme att utgå ifrån.

Min bröllopsklänning ska vara helt i spets, ha en rätt så maffig kjol med släp (så roligt att jag nyss insett att jag vill ha det, efter månader av att bara kolla på snäva modeller). Den ska ha djup ringning i ryggen och långa ärmar. Tror ringningen framtill ska se lite annorlunda ut och att jag ska ha ett lite annorlunda tyg, men den resan kommer ni såklart att få följa. 😀

I vägen till vigseln på Metro Mode publicerar jag dessutom en bröllopsartikel varje vecka. I senaste artikeln tipsar jag om årets största bröllopstrender >>

Kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!