#Släppmagenfri – häng på oss i kampen mot kroppshetsen

Hallå!

Måste bara titta in här och tipsa om hashtaggen #släppmagenfri som vi på Metro Mode bestämt oss för att sprida. Här skriver jag om orsaker till varför du även bör göra det >>

Kort och gott handlar det om att vi fått nog på att ”dra in magen” i tid och otid för att vi känner oss obekväma med våra kroppar. Känner du igen dig? Haka på oss i kampen mot de osunda kroppsidealen genom hashtaggen #släppmagenfri.

Här ovan hittar du några av mina grymma kollegor som ställde upp direkt när jag fick en blixtidé och ville ta bild två sekunder senare. Haha, jag i ett nötskal.

Men fint blev det och jag tror verkligen att många tjejer och kvinnor känner igen sig i detta inpräntade beteende sedan barnsben. Men inte nog med att det kan ha skadliga effekter på kroppen som konsekvens, är det oskönt och på grund av knasiga ideal och kroppshets.

Nej tack till det 2018. Jag säger som Samantha i SATC ”I have no time for bullshit”.

Puss

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!