24 timmar i Stockholm med världens bästa mamma

När världens bästa mamma spontant tar nattåtget till Stockholm så jag får en orsak att gå upp 06:30 en lördag för att ta bilen och hämta henne i stan, så kan man inte bli annat än glad. 😉

Mamma kom till Stockholm med soligt väder och knallblå blå himmel igår, och sedan dess har vi hunnit med mycket. På ett dygn har vi hunnit bubblat i jacuzzin i timmar (med ett och annat glas vin i handen) och solat på varma fällar med ett gäng magasin bredvid.

Ni ser ju vem jag fått mina ”livsnjutar-gener” ifrån? 😉 Haha!

Vi har även ätit en massa god mat, strosat på loppis, fikat på café och kollat på film med en massa lösgodis. Lägg till långa promenader med Bellis så har ni vår mor och dotter-helg i ett nötskal. Krister har nämligen jobbat med båten hela helgen så mamma hade inte kunnat komma mer lägligt.

Hur pirr-i-magen-glad blir en inte av sånt här väder?

Solnedgången as we speak är inte heller så dum. Aaahh! Har precis kommit tillbaka hem igen efter att ha släppt av mamma i stan. Saknar henne som vanligt redan men är samtidigt fylld av energi inför veckan.

Ha en skön söndag vänner!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!