Nu kan ni följa min bröllopsresa i Metro – i ”vägen till vigseln” varje vecka

Något som känns sjukt kul just nu är att min artikelserie ”Vägen till vigseln” kommer ut som del 1 i Metro i morgon (och såklart digitalt på Metromode). Varje fredag kommer jag jag att dela med mig av min/vår bröllopsresa samt matiga tips och trix inför den stora dagen – hur den än ser ut.

I del 1 så går jag igenom alla to dos att checka av när det är mindre än ett år kvar till bröllop (för oss är det bara fem månader kvar just nu, aaahh). Så ta för guds skull en tidning imorgon i tunnelbanan eller på väg till jobbet och kika!

Och även fast jag bestämt mig för att designern Frida Jonsvens ska göra min drömklänning kan jag inte låta bli att testa fler klänningar. Den här vackra spetsdrömmen nedan testade jag i veckan på Lillys. Gillade den höga halsen och snäva kjolen, samt släpet. Enkel, tidlös och klassisk – precis som jag vill ha det.

Tycker även att ryggen var väldigt fin. Skulle passa fint på ett slott i Frankrike, ellerhur?

Till en enkel frisyr och lång vintageslöja… Fint!

Jaja, ta tidningen i morgon! <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!