Woohoo! Vägen till vigseln del 1 i dagens Metro

Nu är första delen av ”Vägen till vigseln” ute i en Metro-tidning nära dig! 😉 Haha. Men känns ju såklart himla kul det här, och att jag får skriva om min livs resa på arbetstid och framförallt – dela den med er!

Känner mig full av inspiration (kan självklart ha en del att göra med att det är fredag) och pepp inför året som väntar. Inte nog med att det står bröllop i Frankrike på schemat, så trivs jag bra på jobbet just nu och med min roll som Head Of Content med mitt grymma team av starka, drivna och härliga tjejer. I helgen väntar baby shower, långdistanspass god mat i mängder och VILA!

Helgens löppass på tre mil (eeh, målet i alla fall) blir mitt sista inför Paris maraton som jag springer den 8 april (aaaahhh). Sedan tänkte jag bara lata mig resterande tid när det kommer till träning tänkte jag, köra lite styrka och skaka av benen lite med några kilometer här och där.

Ha en härlig fredag vänner!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!