Skönhetsfavoriter våren 2018 – dessa produkter fyller jag helst necessären med

Jag är mer än redo för vår just nu! I går var gräsmattan nästan helt bar på baksidan av huset (med några enstaka snöfläckar här och där) och nu återigen täckt av snö. But WHYYY osv?

Hela jag är i stort behov av långa våriga promenader, uteserveringshäng med solen i ögonen (och gärna ett par glas rosé i handen, en kall öl fungerar också bra) samt den där känslan som vittnar om att nu är sommaren nära…

I väntan på våren tänkte jag tipsa om lite skönhetsfavoriter jag uppdaterat min necessär med på sistone, som jag gillar lite extra mycket.

Boken ”Hello Glow” av Hannah Sjöström

Min förra chef på Metro Mode sadlade om för några år sedan och började jobba heltid med naturlig skönhet. Nu är hon aktuell med sin andra bok (första var Naturligt snygg) och jag slukade den på två timmar i helgen. Gillade verkligen att boken var så lättläst och gick rakt på sak i varje kapitel. Grymma tips för dig som vill hjälpa huden att få just glow – inifrån och ut!

Face Dream Maria Åkerberg

Den här gamla godingen använder jag året om och jag älskar den återfuktade känslan den lämnar efter sig. Känns som att man verkligen tar hand om huden. Obs, rätt så fet kräm så kika på beskrivningen om den är rätt för dig och din hud innan du klickar hem den. Maria Åkerberg är överlag ett av mina favoritmärken och har prisvärda och sjukt bra, ekologiska produkter.

Pradas nya doft ”Sugar pop”

Bara boxen fick mig på fall! En riktig pastelldröm som fångade min blick på långa vägar i butiken. Doften är dessutom ljuvlig och det här har blivit min nya favoritaparfym.

Deodoranten ”Count on me” av Löwengrip Care & Color

En deo för 119 kronor kan låta jäkligt dyrt och det är det, men fick tips om denna av en vän och testade och nu kommer jag typ aldrig byta. Den här deodoranten håller dig garanterat fräsch hela dagen. Ett litet minus för att det tar ett litet tag för den att torka om morgonen, men det är det värt.

Ansiktserum ”Face it” från True Organic Of Sweden

Organiskt serum med 100 % naturliga ingredienser som passar perfekt för min kombinerade blandhy. Använder den morgon som kväll efter lite ansiktsvatten och har märkt att huden både blivit jämnare och fått mer lyster.

YSL nagellack 

Det här lacket kommer i perfekta nyanser och sitter som berget. Ett säkert kort när det kommer till kvalitet även om det kostar en slant.

Essie nagellack

Essie har släppt en massa våriga nyanser på deras lack och jag gillar de allra ljusaste just nu. Bra pris dessutom!

Lancome ”rose” läppstift 

Älskar den rosa bubbelgum-nyansen och har ständigt detta läppstift i jackfickan just nu.

Lancome foundation stick 

Täckande och supersmidigt stick att ha med i väskan på jobbet och ta fram när det är läge att bättre på makeupen. För mig typ varje lunch eftersom jag lunch-springer och svettas bort allt vad foundation heter.

Sensai ”silky highlighting powder”

Vill du ha glow på några sekunder? Investera en slant i detta magiska skimmerpuder. Dutta på lite highlight på kindben, näsrygg och där det passar efter att du lagt en grund. Voila, fräschare på nolltid.

Har ni några produkter ni inte kan leva utan? 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!