Mitt liv består av många kontraster

Inte alla dagar i veckan man blir intervjuad på sitt eget jobb (för varumärket man är innehållschef för) haha! Men när ens superdupergrymma kollega och fina vän (Metro Modes temaledare Jenny Sunding) ställer frågor – så svarar man så gott man kan om allt ifrån mina bästa recept, till mitt dyraste plagg i garderoben och vad det står på min bucketlist! 😉

I intervjun berättar jag om hur mitt liv och min vardag ser ut, varför jag gillar att leva med stora kontraster och delar med mig av en fördom om mig som stämmer. Måste säga att Jenny valt rätt roliga frågor att svara på så in och läs >> Cassandra Lundgren: ”Mitt liv består av många kontraster” 

Och eftersom jag kom in till kontoret så tidigt i morse, kom jag även hem i tid för en gångs skull. Har därför både hunnit med en löptur på fyra kilometer och tänkte nu ta ett bad. Hur lyxigt en helt vanlig tisdag? Brukar vanligtvis stappla innanför dörren ungefär den här tiden och då känns det som om man inte hinner någonting annat än att äta och se en serie.

Ha en fin kväll och njut av ljuset. Det ska jag göra!

Kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!