Dagen innan Paris maraton 2018 består av mat, vila, goda vänner och solsken

Kickade igång dagen med det bästa jag vet. En lång och stor frukost på årets första uteservering (wiiiehoo) i Paris.  Det var över 15 grader redan i morse så teddykappan på bilden åkte snabbt av under den stekande solen.

Ingenting går upp mot en rykande färsk chokladfylld croissant på Paris gator. Ren och skär lyx om du frågar mig.

Blev en riktigt bra start på dagen.

Efter frukosten strosade vi längs med Paris gator innan vi drog och hämtade våra startbevis, samt köpte på oss lite gel och sportdryck inför morgondagens maratonlopp. Efter det åkte vi vidare mot Eiffeltornet där vi slog till med en picknick bestående av crepes, mjukglass och cappuccino i parken. Inte dumt!

Efter en och annan powernap i parken hoppade vi på en champagne-båttur i staden. Hade ju lovat mig själv att undvika alkohol dagarna inför loppet men varit sjukt svårt i det här kalasvädret. Och ett glas hoppas jag inte ska påverka morgondagens form. 😉

Det här glada gänget ska alltså springa 42 kilometer imorgon med starttid 9:55. Jag springer verkligen inte för någon tid men det gör dessa två stjärnor så ska ändå göra mitt bästa för att hänga på i deras tempo.

Vill ni följa mitt lopp live så är det bara att ladda ner appen ”SE marathon de Paris” och skriva in mitt startnummer 73285 eller namn Cassandra Lundgren. Då dyker min profil upp och sedan kan du följa loppet (och se om jag faktiskt lyckas ta mig i mål, ingen som vet än…)!

Livrädd och svinpepp är jag nu på väg in i duschen innan vi ska ses för kvällens middag. Sedan blir det sängen tidigt med en stor godispåse för lite extra superkraft i benen i morgon.

Önska mig lycka till vet jag. 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!