Vägen till Vigseln del 3! 6 stora bröllopstrender jag vill haka på 2018

Hej från ett strålande vackert och soligt Paris.

Igår mötte vi upp Anna och Oskar på hotellet mitt i stan och gick till en takbar för lite drinkar i solen, innan vi hamnade på en lokal restaurang och skyfflade i oss tryffelrisotto hela kvällen. Nu är mitt fokus inställt på att vila benen och äta allt jag ser – något som passar mig ypperligt bra. 😉

Igår landade även Metros fredagstidning med läsning inför helgen i handen på ca 800 000 personer. Kul om du var en av dem. Om inte så tänkte jag bjussa på en av mina sidor här, nämligen ”Vägen till vigseln del 3” där jag listar sex stora bröllopstrender som jag gillar lite extra just nu.

1. Bröllopstrend: Personlig vigsel

Den perfekta platsen för vigseln är den som får just era hjärtan att klappa lite extra – bara av tanken. Är det i favorit-skogsbrynet, i trädgården på baksidan av huset eller i parken där ni hade er första date? Skriv upp de platser som betyder lite extra för just er historia och känn efter. Hjärtat visar rätt!

 

2. Bröllopstrend: Utomhusbröllop

Att viga sig utomhus är det många som gör, nu flyttar även allt fler middagen och festen ut i det fria! Att planera bröllopet under bar himmel, i Sverige, är dock ingen vidare bra idé. Vill ni åt känslan så sätt upp ett stort tält och öppna upp väggarna (som ovan). Då suddas gränserna ut mellan ute och inne.

 

3. Bröllopstrend: ”Greenery Weddings”

Bröllopsproffset Johanna Kajson spår trenden ”Greenery weddings” som alltså betyder grönskande bröllop som en trend 2018. I bloggen skriver hon: ”Man använder sig av olika strukturer i gröna blad och skapar maffiga arrangemang.” En fördel med trenden menar hon är att gröna växter är billigare än blommor, då de går att hitta utanför dörren.

 

4. Bröllopstrend: Tyll, spets och broderier  

När det kommer till brudkänningar så skvallrar catwalken om ett år fullproppat med tyll, spets och broderier. Kjolen kommer i en del snäva modeller med de som sticker ut är pampiga kjolar som tar plats! Vera Wang och Oscar de la Renta visade upp flertalet klänningar med just tyll, spets och broderier inför våren 2018, och på Ida Sjöstedts senaste visning under Stockholm Fashion Week så kunde vi se samma röda tråd.

Här kan du läsa mer om alla trenderna >> 

Nu ska vi iväg på stan och ära frukost på någon härlig uteservering.

Ha en himla fin lördag.

Kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!