Check på Paris marathon – nu är jag hooked på långdistanslöpning

Landade hemma på altanen lägligt till en magisk solnedgång igår med Ekerös bästa pizza i knät. På rumpan tillsammans med hela familjen (fästman, hund och katt)!

Egentligen skulle vi haft hela gårdagen i Bretagne på slottet där vi gifter oss i september, men fick ett sms om inställt flyg på grund av den rådande flygstrejken så fick helt enkelt boka om hemresan – vilket resulterade i att vi tappade hela gårdagen.

Helt klart surt då vi hade det mer än bra i Combourg där vi planerade bröllopet i september för fulla muggar. 😉 Jaja, mycket mer om det plus bildbomb från slottsområdet kommer i kväll.

Angående Paris maraton så tog jag mig i mål. Med hela 28 minuter bättre sluttid än min första mara som gick av stapeln i oktober förra året i Amsterdam. Det var värmebölja dagen till ära och jag ska inte ljuga och säga att det var enkelt.

Det var en riktig utmaning och det var med värkande kropp jag tog mig i mål, men OJ vad hooked jag är nu. Långdistanslöpning är MIN grej och som det känns nu kommer jag aldrig att sluta. Ska samla mina bästa tips för dig som vill anmäla dig till ditt första maraton, men nu måste jag jobba undan lite mail.

Ha en grym onsdag.

Kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!