Boktips: Flower Power – konsten att lyckas med blommor och buketter

Fredag och häng på altanen efter jobbet med nya boken Flower Power – konsten att lyckas med blommor och buketter, Bellis, ett välfyllt glas rosé och naturgodis med frystorkade jordgubbar doppade i vit choklad. Lägg till rikligt med sol i ögonen och t-shirt i april så har du känslan i en liten ask.

Ljuvligt är bästa beskrivningen.

Den här boken är inte bara himla fin utan bjuder på en massa bra tips och trix när det kommer till blommor och buketter. Både köpta och vilda.

Jag kan inte leva utan blommor (även fast ja dödar de flesta, haha) men vill verkligen bli bättre på växter och hoppas innerligt att det går att plugga sig till hyfsat gröna fingrar.

Eftersom vi bor i hus har vi såklart alla möjligheter att go crazy med rabatter av alla dess slag och för att inte tala om odling. Hoppas detta ska bli sommaren då jag får upp intresset för trädgården på riktigt. Kan nämligen inte tänka mig någon mysigare hobby.

Tyvärr har jag lite för lite tålamod (gillar snabbt och fel framför långsamt och rätt om jag måste välja) och det är kanske inte bästa egenskaper när det kommer till att se någonting växa fram. 😉

Jaja, efter den här boken kanske…

Ha en mysig helg.

Kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!