Påbörjat designprocessen med min brudklänning – men vilket foder ska jag välja?

I dag var jag hos fina designern Frida Jonsvens på lunchen för att ta mått till MIN brudklänning. Känns SÅ sjukt att jag ska gifta mig och få min drömklänning uppsydd av en av Sveriges grymmaste couture-designers.

Men nu behöver jag er hjälp, och det snabbt som attan innan Frida hinner börja klippa i tygerna.

Jag har inspirerats av klänningen till vänster som är en skapelse av Frida, men nu till min fråga. Jag kommer att ha en klänning helt i spets som på båda bilderna nedan men när det kommer till färgen på fodret har jag plötsligt blivit lite osäker.

Frida rekommenderar starkt ett foder i färgen nude (dvs ljus beige) och menar att det ser mer exklusivt och elegant ut. Det kritvita på bilden till höger (klänning från By Malina) är klassiskt och på 98 % av alla klänningar jag sett.

Nu är det kanske svårt att bedöma detta utifrån fåtal bilder men om ni försöker. Vilken föredrar ni när det kommer till foder. Vänster eller höger ovan? I den vänstra så kommer ju spetsen fram väldigt fint vilket Frida har en stor poäng i. Och jag tycker den på någon sätt ser väldigt gammaldags klassiskt fin ut. Men samtidigt är vitt/vitt också fint.

Så nude/beige foder till spetsklänningen eller vitt foder är frågan? Här ser ni en bild på hur nude foder ser ut bakifrån.

Jag vet seriöst inte vad som är finast så uppskattar all hjälp jag kan få just nu.

STORT tack på förhand! 😉

Foto vänster: Frida Jonsvens Foto höger: By Malina bridal 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Nude! Spetsen på den vänstra klänningen kommer fram så otroligt fint!

  Emma 2018-05-02 22:39:42
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Åh! Tack snälla för hjälp. Har valt den nu, känns toppen 😀 Ha en fin helg!

   Cassandra Lundgren 2018-05-05 16:58:24
   Svara
 • Nude!

  Isabella 2018-04-29 16:24:16
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!