Terassen är redo för sommarhäng!

20 grader och strålande sol i Stockholm. Hur kan en känna sig annat än pirr-i-magen-glad då? För mig är det svårt att inte känna så när det är sånt här kalasväder! Jag liksom vaknar till och känner att precis allt är möjligt. Haha!

I går blev vi bjudna på mat hemma hos oss själva, av svärföräldrarna Nina och Mats som hade ställt till med fest, vilket var hur trevligt som helst. I dag har jag hunnit med en långpromenad med Nina och Bella, tvättat alla fönster på hela huset, sprungit 7 kilometer och nu hamnade vi nyss här. Ute på terassen, i loungegruppen. Med varsitt glas iskallt vitt.

Vi har ännu bara hunnit ta fram denna soffgrupp utomhus men hoppas hinna få fram middagsbordet under helgen. Där äter vi nog 80 (kanske 90?) % av sommarens alla middagar, vilket jag verkligen ser fram emot just nu.

Påskliljorna blommar för fullt i både kruka och i rabatten hemma hos oss just nu. Så vackert, älskar färgen!

Bellis trivs som fisken i vattnet när det är soligt. 😉

Och Sori är aldrig längre än ett par meter bort. Stryker runt och mår gott av att alla är hemma och tillsammans.

Om bara någon vecka kan jag äntligen visa upp vilket hästjobb Krister gjort under de senaste tio helgerna då han renoverat, jobbat och slitit med nya båten som kom hem från Frankrike i januari i år. Han har bytt hela köket, fixat alla ytskikt och bytt alla textiler. Men även pimpat båten med diverse platsbyggda lösningar och dessutom fixat en kick ass belysning både inne, ute och under båten. Det jag gillar mest är nästan de lurviga heltäckningsmattorna i sovrummen.

Herregud vad jag ser fram emot sommaren som väntar!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!