Årets härligaste onsdag avrundas på bästa tänkbara sätt

I bland är livet piss. Ibland totala motsatsen. Ni vet, en iskall fredagsöl på en onsdag (med en ledig torsdag framför sig) följt av en vattenskotertur i solnedgången med mannen i sitt liv.

Detta kvalar nog in som en av vårens härligaste stunder.

För där sitter han – min fästman – som jag gifter mig med i Frankrike om exakt fyra månader(!!) Det är sjukt vad tiden gått snabbt sedan Krister friade i slutet av december på Zanzibar.

Känner på mig att jag kommer att minnas 2018 som ett av de lyckligaste åren i mitt liv. Hur kan man annat när man får chansen att spendera flera dagar i rad i Bretagne med de människor som man älskar allra mest? Det går verkligen ett lyckorus genom min kropp varje gång jag tänker på att det väntar i september.

På fredag kommer Del 6 av min artikelserie ”Vägen till vigseln” ut i en Metro-tidning nära dig. 😉 Digitalt finns artikeln redan att läsa. Jag bjuder på bästa tipsen för att lyckas med bröllopsfesten >>

Kram och ha en himla härlig kväll!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!