En långhelg i min smak bestående av sol, bad, bubbel och rosa flamingos

Härliga, soliga dagar tillsammans med världens bästa Chrille, Kaja och lilla Theo har vi haft i helgen. Solat, badat, pimplat rosé och bubbel som om det inte funnits någon morgondag, grillat allt man kan tänka sig, bakat och kollat in Eurovision (vilken jäkla skräll ändå när Sverige åkte ut så tidigt, ellerhur??).

Haft det hur mysigt som helst med dessa favoritpersoner.

Posar glatt för att försöka få till årets ”här badar jag”-bild.

Vet inte riktigt vad den här glada minen betyder. I alla fall inte att det var härligt att vara i vattnet, för det var det inte(!)

Haha, Chrilles chockade min säger allt om temperaturen i Mälaren nu. 😉

Och just det, mina kära flamingos (som jag köpte till 30-årsfesten i september förra året) har fått en plats i trädgården. Vad tycks? Exotiskt eller ser det bara fult ut? Haha, jag vet inte riktigt själv men blir på något sätt lite glad bara av att se dem.

Påminner mig på något vis om LA på typ 70-talet. Fråga mig inte varför, haha!

Bellis och Theo har verkligen löpt runt på tomten som små galningar hela helgen. Det är så kul att se dem tillsammans, de är verkligen bästa vänner och håller ihop i ur och skur.

Ja, just nu har jag ingenting som helst att klaga på. Livet leker och jag känner mig tillfreds.

Nu har vi allt gott framför oss. Älskar den känslan. Känner ni igen er?

Kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!